Qui som i que fem

Vam constituir l’empresa a Castelldefels l’any 1.996 i des de aleshores hem treballat per la provincia de Barcelona i ocasionalment per la resta de Catalunya.

La nostra experiència en el sector del mobiliari de cuina ens va permetre tenir uns inicis vinculats a la instal.lació de cuines d’ obra nova, des de petites promocions fins algunes de prop de quatre-cents habitatges.

Vam ampliar l’àmbit d’actuació i oferí els serveis de reformes de cuines i banys i posteriorment les rehabilitacions integrals de les cases.

Fins ara la confiança dels nostres clients ens ha donat l’oportunitat de rehabilitar finques senceres, fer ampliacions d´habitatges,  centres d’estètica, consultes mediques,  botigues,  oficines, cuines industrials per escoles, restaurants, banys públics, façanes de finques antigues, reparar forjats amb afectacions, piscines en cases unifamiliars, cobertes o treballs en comunitats de veïns…

La col.laboració amb arquitectes i decoradors ha estat força important per assolir molts d’aquests projectes.

La realització d’ Obres Civils ens ha permès adquirir experiència en situacions complexes com a treballs en zones confinades o de difícil accés, altres amb risc d’esllavissades o amb maquinària pesada, treballs en alçada o en horaris nocturns.

Tots aquests anys de treball, avui, ens permeten oferir qualsevol servei de construcció amb garanties d’una feina realitzada amb serietat i professionalitat. Tenim industrials dels diferents gremis de la construcció, des de el moviment de terres fins a la col.locació de teules. També, i si fos necessari, podríem col.laborar amb aquitectes per realitzar els projectes, tramitar les llicències i fer la direcció d’obres.